HemoMed îți răspunde

Cele mai frecvente întrebări

Întrebări frecvente

Crioterapia este o metodă de tratament care utilizează temperaturi scăzute pentru tratarea anumitor afecțiuni. Crioterapia presupune eliminarea hemoroizilor prin îngheţare, iar temperaturile extrem de scăzute vor avea drept efect obliterarea sau închiderea venelor de calibru mai mic.

Puteți citi un articol detaliat despre crioterapie aici:

http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/crioterapia_10165

Acesta poate fi folosit timp de 5 ani, iar dacă nu este uzat, chiar şi mai mult. 

Un tratament este de 8 minute. Nu folosiți dispozitivul mai mult de 10 minute și la intervale mai mici de 2 ore!

Puteți achiziţiona un lubrifiant de calitate de la farmacia dvs. favorită sau puteți comanda sticluțe suplimentare de la noi. Vă recomandăm să cumpărați lubrifiant fără silicon, pe bază de apă.

Respectaţi recomandările incluse în instrucțiuni. Citiți şi pe verso.

HemoMed va elimina hemoroizii existenţi, însă, în cazul în care factorii declanşatori nu sunt corectaţi, pot apărea NOI hemoroizi. Păstrați aplicatorul, pentru orice eventualitate și urmăriți ghidul nostru de prevenire!

Da, cu excepția cazurilor foarte avansate.

Nu. Aplicarea temperaturii scăzute “micşorează” ţesutul inflamat, pe când căldura are efectul opus.

Nu. Produsul HemoMed nu presupune utilizarea altor metode de tratament. Cremele şi unguentele pot agrava problema datorită posibilelor alergii sau iritații de la ingredientele acestora.

Nu. Tratamentul trebuie continuat câteva zile, deși puteţi reduce frecvenţa. Astfel se asigură vindecarea completă.

Dacă mențineți între tratamente cele 2 ore de așteptare: nu. Crioterapia este complet inofensivă. Aceasta poate avea doar EFECTE BENEFICE!

Da, însă după o aplicare (8-10 minute), dispozitivul trebuie reintrodus în congelator pentru 2 ore. Vă recomandăm să cumpărați două dispozitive, pentru a putea trata hemoroizii interni și externi fără a fi nevoit să așteptați două ore între tratamente.

Nu. Este un aplicator care se folosește pe părți intime și chiar dacă se spală foarte bine, pot rămâne bacterii pe dispozitiv, care nu vă afectează pe Dvs dar pot duce la infecții la alte persoane.

Folosirea a două aplicatoare va dubla timpul de tratament, rezultatele fiind obţinute la jumătatea timpului necesar în mod normal. Având două aplicatoare, puteţi trata atât hemoroizii interni, cât şi cei externi, fără a aștepta două ore între tratamente. (Cele 2 ore de așteptare sunt necesare, deoarece acesta este timpul minim de păstrare a aplicatorului în congelator înainte de fiecare folosire).

Ȋn cele mai multe cazuri este suficientă aplicarea de patru ori pe zi. Cazurile mai grave necesită mai multe tratamente. Cu cât este folosit mai mult, cu atât mai repede veți obține rezultate. Rețineți: înainte de folosire aplicatorul trebuie păstrat în congelator minim 2 ore.

Nu. Pentru hemoroizi interni puneți lubrifiant pe aplicator si împingeți-l FOARTE UȘOR direct pe zona inflamată. Este posibil să simţiţi un ușor disconfort pentru o perioadă scurtă de timp, dar vă veți obișnui rapid cu această senzaţie. Pentru hemoroizi externi nu trebuie folosit lubrifiant, aplicatorul se așează pur și simplu pe zona inflamată.

Cel puțin două ore. Acesta poate fi păstrat în congelator, pentru a vă asigura că este mereu îngheţat.

Nu. Aplicatorul trebuie să se afle în interiorul recipientului la introducerea sa în congelator.

Acest lucru depinde de gravitatea afecţiunii. În medie, tratamentul hemoroizilor interni necesită 2 până la 3 săptămâni, însă în cazul hemoroizilor externi, tratamentul poate dura o lună sau mai mult. REŢINEŢI: ÎN TIMPUL TRATAMENTULUI, TREBUIE ELIMINAŢI FACTORII CARE AU CAUZAT HEMOROIZII (statul prelungit în poziţie aşezat, constipația, etc.). Aveţi răbdare. Varianta alternativă (intervenţia chirurgicală) este costisitoare şi dureroasă şi necesită o perioadă mare de recuperare, fără a lua în calcul efectul psihologic asupra pacientului.

  • HemoMed asigură o răcire localizată și controlată a zonei afectate, spre deosebire de gheață care poate determina răcire excesivă sau fluctuații de temperatură. Răcirea controlată ajută la reducerea durerii și inflamației.

  • Forma ergonomică a dispozitivului HemoMed permite aplicarea precisă pe zona cu probleme. O pungă cu gheață este mai greu de poziționat și menținut în loc, în cazul hemoroizilor interni ar fi practic imposibil de folosit.

  • Utilizarea regulată și pe termen lung a Hemomed este sigură și confortabilă. Aplicarea prelungită a gheții poate cauza degerături sau alte probleme.
  •  
© Toate drepturile rezervate 2012 – 2023 | HemoMed® este o marcă înregistrată.